Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه گفت: اگر مدیریت واحدی برای تصمیم گیری در مرزها وجود داشته باشد می‌توان سهم ایران از صادرات و کریدورهای تجاری را تا بیش از سه برابر افزایش داد.

به گزارش ایران آنلاین، جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی با دو دستور کار «مشکلات امور مناطق مرزی» و «اخرین وضعیت همکاری اقتصادی با چین» به ریاست مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه و با حضور اعضای ستاد مرکب از معاونان اقتصادی دستگاه‌های ذیربط برگزارشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صفری در این نشست مدیریت واحد مرزی را برای افزایش صادرات و واردات و صدور خدمات مهندسی به کشورهای همسایه را بسیار با اهمیت دانست و افزود: اگر مدیریت واحدی برای تصمیم گیری در مرزها وجود داشته باشد می‌توان سهم ایران از صادرات و کریدورهای تجاری را تا بیش از سه برابر افزایش داد.

حاضران در این جلسه در خصوص چالش های مدیریت مرزها و عدم تصمیم گیری واحد در این حوزه بحث و راهکارها و پیشنهادات خود را ارائه کردند.

در ادامه این نشست در خصوص فرایندهای اجرایی قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین صحبت شد و توضیحاتی در خصوص طرح های تصویب شده به اطلاع نمایندگان دستگاه‌ها رسید. 

خاطر نشان می‌شود رشد توسعه صادرات کشاورزی جمهوری اسلامی ایران به چین در این مدت چشمگیر بوده است و پیش بینی می شود به زودی به رقم یک میلیارد دلار برسد. بازار چین به محصولات دریایی از جمله آبزیان احتیاج دارد و فرصت خوبی برای صادرات محصولات پروتئینی دریایی به چین فراهم شده است.

در خصوص محصولات کشاورزی نیز با هماهنگی های صورت گرفته با وزارت جهاد کشاورزی، دیپلماسی کشاورزی شکل گرفته است و اخذ مجوز صادرات میوه هایی چون سیب، کیوی و پرتقال به کشور چین در حال انجام است که می تواند سودآوری اقتصادی چشمگیری را برای جمهوری اسلامی ایران به همراه داشته باشد.

انتهای پیام/

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۲۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنعت فرش ۸ برابر صنعت پتروشیمی توان ارزآوری دارد

رئیس شرای نوآوری فرش ماشینی کاشان ضمن اشاره به ظرفیت فرش ماشینی گفت: صنعت فرش ۸ برابر صنعت پتروشیمی توان ارزآوری دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، منصور دیاری بعد از ظهر امروز در هشتمین همایش ملی صنعت فرش ماشینی ایران ضمن اشاره به ظرفیت تولید فرش ماشینی کشور اظهار داشت: منطقه کاشان و آران و بیدگل با 850 واحد تولیدی بزرگ‌ترین مرکز تولید و صادرات فرش ماشینی کشور محسوب می‌شود.

وی جایگاه ایران در صادرات فرش ماشینی در جهان را بین پنجم تا هشتم دنیا دانست و افزود: توان ارزآوری صنعت فرش ماشینی 3 هزار و 880 دلار در هر تن بوده به نحوی که 8.3 برابر صنعت پتروشیمی ایران با 467 دلار در هر تن است.

رئیس سرای نوآوری فرش ماشینی کاشان ضمن اشاره به تحلیلی از آمار حضور شرکت‌های ایرانی در نمایشگاه‌های بین‌المللی فرش ماشینی ابراز داشت: متوسط حضور شرکت‌های ایرانی در نمایشگاه‌های خارجی طی 30 سال گذشته 10 حضور بوده است و متاسفانه 95 درصد شرکت‌های فرش ماشینی از حضور در نمایشگاه‌های خارجی محروم بودند.

محمود تولایی نیز در هشتمین همایش ملی صنعت فرش ماشینی ایران ضمن اشاره به سابقه تولید فرش ماشینی در منطقه کاشان اظهار داشت: شرایط بازار فعلی فرش ماشینی یک شرایط سخت است و مسیر صادرات یکی از راهکارهای موثر لز برون‌رفت این شرایط است.

وی با بیان اینکه نظام‌های پولی و مالی ما باید بر اساس نظام‌های جهانی باشد، افزود: از سال گذشته نرخ استهلاک سرمایه‌گذاری بر سرمایه‌گذاری پیشی گرفته است در حالی که نساجی یک صنعت مهم در کشور و حوزه فرش ماشینی است.

رشد 11 درصدی صادرات فرش ماشینی ایران در نیمه نخست سال

رئیس اتحادیه ملی تولیدکنندگان فرش ماشینی با بیان اینکه بازسازی و نوسازی حوزه فرش ماشینی به صورت بومی انجام می‌شود، ابراز داشت: خوشبختانه نگاه به بیرون در حوزه فرش ماشینی وجود دارد و اگر بازار داخلی اشباع شده باشد نگاه به صادرات وجود دارد.

انتهای پیام/801

 

دیگر خبرها

  • دستاوردسازی تازه؛ تراز تجارت خارجی دولت رئیسی مثبت شد | فایده این کار چیست؟
  • گزارش یک دستاوردسازی تازه در دولت سیزدهم/ چگونه تراز تجارت خارجی ایران مثبت نشان داده می شود؟
  • تقویت روابط تجاری ایران و کره جنوبی
  • صنعت فرش ۸ برابر صنعت پتروشیمی توان ارزآوری دارد
  • سنگال به دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • سنگال دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • سخنگوی دولت: نگاه دولت در مسائل اقتصادی، سیاسی نیست / حجم صادرات و واردات افزایش داشته است
  • روان‌سازی و تسهیل در مرزها منجر به افزایش صادرات به افغانستان خواهد شد
  • تلاش برای افزایش مراودات تجاری با کشور ترکمنستان
  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان